• +31 085 2019493
  • info@nexer.nl

Kennisbank

Hoe je jou SteamID kunt vinden

Hoe je jou SteamID kunt vinden

Of het nu gaat om het op de witte lijst plaatsen of verbannen van spelers, of het verlenen of intrekken van machtigingen, je moet de ID van de speler weten. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je ze kunt vinden. 

 

Steam64ID

1. Navigeer naar de SteamID-website.

2. Voer hier een (1) van de volgende spelerinformatie in: Steam-gebruikersnaam, Steam-profiel-URL, SteamID en SteamID3

 3. Kopieer de steamID64-waarde.

 

Beoordeel dit artikel om ons te helpen onze kennisbank te verbeteren.

1 0