• +31 085 2019493
  • info@nexer.nl

Kennisbank

Verbinden met jou Euro Truck 2 server

Er zijn meerdere manieren om verbinding te maken met jou ETS2-server, maar we raden je aan om altijd naar jou konvooi te zoeken met behulp van jou Zoeksessie-ID. Als alternatief kunt je jou server in de konvooibrowser vinden door ernaar te zoeken op naam of door alle beschikbare spelsessies te bladeren.

Verbinding maken op de server

Hoewel je jou server in de serverbrowser kunt vinden door naar de naam van jou server te zoeken, is zoeken met behulp van de zoeksessie-ID veel nauwkeuriger.

1. Ga naar jou configuratiescherm en start jou server.

2. Zodra jou server is gestart, zoek je de Session Search-ID op en kopieer je de nummers vóór "/101"

4. Start je Truck Simulator-spel, selecteer je favoriete profiel en klik op de knop Konvooien.

5. Plak jou Session-zoek-ID in de zoekbalk.

6. Klik op jou server en klik vervolgens op Join Convoy.