• +31 085 2019493
  • info@nexer.nl

Kennisbank

Verbinden met je Garry's Mod server

Om lid te worden van uw Garry's Mod Server, moet u het IP-adres van uw server vinden:

1. Log in op jou configuratiescherm.

2. Kopieer de naam van de server. Zorg ervoor dat je de naam en de poort kopieert.

Verbinden via Steam

Je kunt via Steam lid worden van je Garry's Mod Server door deze stappen te volgen:

1. Navigeer in de Steam-client naar Beeld > Servers.

2. Navigeer naar het tabblad Favorieten en klik op Een server toevoegen.

3. Voer jou serveradres in en klik op Dit adres aan favorieten toevoegen.

4. Selecteer jou server in de lijst en klik op Verbinden.

Je maakt nu verbinding met je Garry's Mod Server!

Verbinden via de community serverlijst

Een andere methode om jou server te vinden is via de community-zoeklijst als jou server is ingesteld om openbaar zichtbaar te zijn. Dit is hoogstwaarschijnlijk de methode die je zult gebruiken om vrienden te laten deelnemen.

1. Klik op Find Multiplayer Game in het hoofdmenu.

2. Selecteer de spelmodus waarop jou server draait, in deze handleiding is dat Sandbox

3. Zoek jou server op naam en wacht tot jou server verschijnt. (Naam is te vinden in het volgende bestand /home/container/garrysmod/cfg/server.cfg)

4. Klik op jou server, voer indien nodig een wachtwoord in en selecteer Join Server.

Je maakt nu verbinding met je Garry's Mod Server!