• +31 085 2019493
  • info@nexer.nl

Kennisbank

Verbinden met je Arma 3 server

Om lid te worden van jou Arma 3 Server, moet je eerst de naam weten van de server

1. Log in op jou configuratiescherm.

2. Kopieer de naam van de server. Zorg ervoor dat je de naam en de poort kopieert.

Verbinden via Direct Connect

Je kan rechtstreeks verbinding maken met jou Arma 3-server door gebruik te maken van de directe verbindingsfunctie op het Arma 3-opstartprogramma.

1. Start Arma 3 en klik op Servers.

2. Klik op Directe verbinding.

3. Voer jou server naam en poort in en klik vervolgens op Verbinden. Voer optioneel jou serverwachtwoord in het veld Wachtwoord in als je er een hebt ingesteld.