• +31 085 2019493
  • info@nexer.nl

Kennisbank

Mijn resources staan er niet bij

Probleem

Zojuist heb je nieuwe resources/mods/plugin toegevoegd aan je FiveM server installatie, maar deze werken niet en/of komen niet terug in de Resources list in txAdmin.

Oplossing

Vaak zijn er twee mogelijkheden waarom dit probleem optreedt:

1,
De resources zijn in de verkeerde map geplaatst, controleer of je de resources in de juiste map hebt gezet.
Als je tijdens de installatie van txAdmin hebt gekozen voor een basis set dan zijn vaak de server bestanden die gebruikt worden verplaatst naar bijvoorbeeld: (/home/container/)txData/ESXLegacy_28B2A8.base/
De laatste map is variabel per installatie.

2,
Houdt rekening met de "Resource directory rules", FiveM zoekt op een bepaalde manier naar resources.
Iedere map met [Blokhaken] wordt niet gezien als resource maar als categorie waar een resource in zit.
Het probleem wat wij vaak zien is dat een resource in een map zit dus: resources/categorie/plugin dit moet dan alsvolgt worden: resources/[categorie]/plugin

Een opbouw kan bijvoorbeeld zo zijn:

server
└── resources
    ├── [category]
    │   ├── [another]
    │   │   └── thing
    │   │       └── fxmanifest.lua
    │   └── resource-1
    │       └── fxmanifest.lua
    └── main
        └── fxmanifest.lua

Voor meer informatie: https://docs.fivem.net/docs/scripting-manual/introduction/introduction-to-resources/

Lukt het echt niet?
Neem contact op met support via mail: support@nexer.nl
of onze Discord server, de Discord knop bovenin, of onderin de website.